Cithakan:Patism

KatranganBesut

Dipigunakaké ing kaca-kaca kategori pati ing taun tinentu.

  • {{1}} 3 digit pisanan taun (dasawarsa).
  • {{2}} 1 digit pungkasan taun

Cithakan iki bakal nambahaké kaca kategori ing kategori taun sing gegandhèngan.

ContoBesut

{{subst:patism|199|7}} kanggo Kategori:Pati 1997 SM

Pirsani ugaBesut