Cithakan:Saka cithakan

KatranganBesut

Cithakan iki dipigunakaké ing kaca kategori minangka kalimat intro standar.

Conto panggunaanBesut

Tambahaké cithakan kaya iki ing kaca kategori

{{sakacithakan|Indonésia}}