Cithakan:Time ago

0 detik kapungkur

Dhokumèntasi cithakan[deleng] [besut] [sujarah] [busak telih]

Cithakan Time ago ngétung gunggung wektu sing kaliwat wiwit sawijining wektu tinentu. Asilé yaéiku sawijining string kaya sing katon ing ngisor. Cithakan iki kuduné ora disubstitusikaké kejaba Panjenengan kepéngin wektu owah bebarengan karo panyegeran kaca (refresh).

PanggunaanBesut

  • {{Time ago|timestamp}}

Wektu bisa arupa format apa waé, nanging kanggo ngurangi kasalahpahaman, pigunakna salah siji gaya iki.

ContoBesut

  • {{Time ago| -83 menit}}Masalah Lua ing Modhul:TimeAgo larik 135: attempt to concatenate local 'result_unit' (a nil value).
  • {{Time ago| -334 menit}}Masalah Lua ing Modhul:TimeAgo larik 135: attempt to concatenate local 'result_unit' (a nil value).
  • {{Time ago|{{REVISIONTIMESTAMP}}}}5 taun kapungkur
  • {{Time ago| Jan 21, 2001 3:45 PM}}20 taun kapungkur
  • {{Time ago| Nov 6 2008}}12 taun kapungkur
  • {{Time ago| 14 Okt 1993}} → Kesalahan:Paramèter kaping pisan ora bisa diowah minangka tanggal utawa wektu.
  • {{Time ago| 16-6-1994}} → 26 taun kapungkur

Pirsani ugaBesut