Cithakan:User jv-c

Jawa ing aksara Jawa.svgPanganggé puniki saged nyerat lan maos Aksara Jawi.

Kategori sing ditambahaké: Cat:Panganggo sing bisa nulis lan maca aksara Jawa


{{User jv-0}} {{User jv-1}} {{User jv-2}} {{User jv-3}}
jv-0Naraguna puniki mboten saged basa Jawi.
jv-1Naraguna puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Naraguna puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
jv-3Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawi.
{{User jv-4}} {{User jv-5}} {{User jv}}
jv-4Naraguna puniki gadhah kawruh paripurna basa Jawi.
jv-5Naraguna puniki kagungan kawruh ingkang inggil basa Jawi.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi

Deleng uga: Wikipedia:Babel.