Coritiba Foot Ball Club

Coritiba (Basa Portugis: Coritiba Foot Ball Club), uga dikenal minangka Coxa, yakuwi salah sawijining klub bal-balan utawa sepakbola Brasilis lan nduwèni markas ing kutha Paraná. Klub iki didhegaké ana ing taun 1909.

PrestasiBesut

Klub wis njuarai gelar Liga Utama Brasil kaping telu (1985).

Pranala njabaBesut