Cremeschnitte

A cremeschnitte (basa Jerman: Cremeschnitte , Basa Honggari: krémes , Basa basa Polandia: kremówka , Basa Rumeni: cremșnit, cremeș, crempita , Basa Serbia: krempita / кремпита, Basa Kroasia: kremšnita , [2] Slovak , Slovenia: kremna rezina, kremšnita ) Punika sawijining jinis roti vanilla irisan utawa custard irisan, a custard lan Cenang krim krim jajan panganan cuci mulut asli saka Austro-Hungaria Monarki nanging kang asal pas ora dingerteni.

Cremeschnitte
Kremna rezina.jpg
Jeneng liyanéBasa Honggari: krémes, basa Polandia: kremówka, Basa Rumeni: cremșnit, cremeș or crempita, Basa Serbia: krempita/кремпита, Basa Kroasia: kremšnita,[1] Cithakan:Lang-sk, Slovenia: kremna rezina, kremšnita
AjanganDessert
Panggonan asalEurope
Woworan pokokPuff pastry, chantilly and custard cream
VariasiKremna rezina, Samoborska kremšnita, Zagrebačka kremšnita
Buku masakan: Cremeschnitte  Médhia: Cremeschnitte
Cremschnitte Bled sing misuwur

ReferensiBesut

  1. "Hrvatski jezični portal - Kremšnita". Dibukak ing 25 April 2020.
  2. "Hrvatski jezični portal - Kremšnita". Dibukak ing 25 April 2020.