Dèwi, Bayan, Purwareja

désa ing Indonésia

Dèwi iku désa ing Kacamatan Bayan, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Dèwi
Désa
Dèwi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Dèwi
Dèwi
Dèwi kapernah ing Jawa Tengah
Dèwi
Dèwi
Dèwi kapernah ing Indonésia
Dèwi
Dèwi
Koordhinat: 7°44′16″S 109°56′40″E / 7.73783°S 109.94453°E / -7.73783; 109.94453Koordhinat: 7°44′16″S 109°56′40″E / 7.73783°S 109.94453°E / -7.73783; 109.94453
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBayan
Kodhe laladan
administrasi
33.06.08.2009

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)