Tuduhaké menu pokok
Kasil déforestasi sawisé mbabad alas nganti gundhul kanggo kebon krambil sawit in Riau (2006)

Déforestasi iku kagiyatan mbabad alas.[1] utawa wit-witan sagrumbul supaya lemahé bisa dialihguna kanggo panrapan nir-alas, ya kuwi tetanèn, kewan ternak utawa kawasan kutha. Déforestasi mligi akèhé kedadéan ing alas tropis. Sakiwa tengené kira-kira 30% ambaning Bumi iku katutup déning alas.

RéferènsiBesut

Delengen ugaBesut