Digital Single Lens Reflex (Digital SLR utawa DSLR) ya iku kodhak dhigital kang migunakaké sistem pangilon otomatis lan pentaprisma utawa pentamirror minangka nerusaké cahya saka lensa tumuju déning viewfinder.

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut

Cithakan:Fotografi-stub