David Suzuki

David Suzuki (lair ing Vancouver, British Columbia, Kanada, 24 Maret 1936; umur 85 taun) inggih punika ngèlmuwan biologi Kanada.

Right Livelihood Award 2009-award ceremony-8.jpg

Pranala njabaBesut