Tuduhaké menu pokok

David Villa Sánchez (lair 3 Dhésèmber 1981 ing Langreo, Asturias, Spanyol), jeneng undang-undangan El Guaje[1] (tegesé Bocah ing Basa Spanyol) iku juru main bal-balan Spanyol, sing main ing klub Valencia ing liga Spanyol Spanish La Liga.

David Villa
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep David Villa Sánchez
Tanggal  lair (1981-12-03) Dhésèmber 3, 1981 (umur 37)
Papan  lair    Langreo, Spanyol
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Striker
Club information
Klub saiki Valencia
Nomer 7
Klub remaja
1991–1999
1999–2000
UP Langreo
Sporting de Gijón B
Klub senior1
Taun Klub App (Gls)*
2000–2003
2003–2005
2005–
Sporting de Gijón
Real Zaragoza
Valencia
115 (51)
073 (32)
101 (58)   
Tim Nasional2
2005– Spanyol 033 (18)

1 Panampilan ing Klub senior lan gol
mung diitung ing liga domèstik waé and
correct as of 18 Mèi 2008.
2 National team caps and goals correct
as of 14 Juni 2008.
* Panampilan (Gol)

BebungahBesut

Klub
Individu

villa dahaba ila real madrid

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut