David de Gea

Halo nama saya upin dan ini adik saya ipin lewat 5 menit jee

InternasionalBesut

De Gea mlebet club U-17 Spanyol lan saged ndadosaken juwara ing European Championship 2007, ugi ndhèrèk nyengkuyung club bal-balan Spanyol cilik ing World Cup 2007 dados juwara 2. Ing sasi Mèi 2010, dhedhasar kaprigelan ugi katrampilan ing Atletico Madrid, David de Gea kapilih minangka salah setunggale kiper timnas Spanyol déning manager Vicente del Bosque kanggé kaginakan FIFA World Cup. Piyambakipun ugi dados kiper ing tim U-21 Spanyol ingkang migatos nyepeng juwara European Championship 2011.

BebungahBesut

KlubBesut

Atlético Madrid

Manchester United

InternasionalBesut

U-17 Spanyol

U-21 Spanyol

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut