De Havilland Comet

de Havilland Comet saka Britania Raya iku siji pesawat jet komersial pisanan ing donya. Pesawat iki misuwur amarga anané kasalahan disain wujud fatig wesi pesawat amarga dhuwuring pamaburan.

BEA de Havilland DH-106 Comet 4B Berlin.jpg

Pranala njabaBesut