Tuduhaké menu pokok

[1]Dead Squad yaiku salah satunggaling band metal Indonesia kange dibentuk tahun 2006 ing Jakarta. Band iki awale digawe saka proyek gitarise Ricky Siahaan saka Seringai lan Stevie Item saka Andra and The Back Bone ananging saiki wis dadi band kang dadi siji. Loro jeneng sing wis gede ning industri musik mesti uwis bisa narik wigati sak band sing bentuk yaiku Deadsquad. Ananging band iki dudu band sing diitung saka sapa sing bentuk, ananging band metal siji pancen band kang bener bener gawe jingkrak- jingkrak nalika lagi ngrungokke musike. Band iki uga saiki dadi band kang diawe-awe bakal gawe arum nama Indonesia ning luar negeri. Dua nama besar di industri musik tentu saja menjadi daya tarik tersendiri dari DeadSquad. Namun bukan karena itu mereka diperhitungkan di dunia musik metal di Indonesia, karya yang diciptakan benar-benar memukau skena metal saat itu.


Asal Band Jakarta, Indonesia Genre/Alirane Opo Death metal teknis

Tahun aktif 2006 – tekan saiki Label Catatan Rottrevore, Rekaman Armstretch Album Andra & TulangPunggung, Menghapuskan Konsepsi, Netral , Seringai , Siksakubur , Tengkorak, Karnivor, Hellcrust, Makhlvk, NOXA (band)


Anggota Item Stevie Daniel Mardhany Anak Agung Gde Agung Kharisma Alvin Eka Putra

Anggota sakdurunge Ricky Siahaan Prisa Adinda Babal Bonny Sidharta Coki Bollemeyer Andyan Gorust Arslan Asal Jakarta, Indonesia Genre Death metal teknis

Tahun aktif 2006 – nganti saiki Label Catatan Rottrevore, Rekaman Armstretch Album sing digawe Andra & TulangPunggung, Menghapuskan Konsepsi, Netral , Seringai , Siksakubur , Tengkorak, Karnivor, Hellcrust, Makhlvk, NOXA (band)


Album Deadsquad saiki : Jakarta, CNN Indonesia -- Band metal Deadsquad resmi ngrilis single anyar jenenge Blessphemy secara digital, anyar-anyar ikii. Lagu kui deadquad rilis lewat youtube kamg nampilke video lirik

"Single ikii digarap nganggo formasi terbaru band Deadsquad, Daniel Mardhany, Stevi Item, Kharisma, Anak Agung Gde lan Alvin Eka Putra uga salah satunghaling band kang nabuh drum unit grindcore saka Jakarta, Noxa.

Tahun 2017 Deadsquad ditinggal Drummer Andyan Gorust dan bassis Musyifa. Bien Stwvi tau ngomong yen kudu ono rasa cocok karo personil ning jero band.

  1. Band Metal, Band Dead Squad (13 Januari 2019). "DeadSquad". Cnn. Diarsip saka sing asli ing 12 Januari 2013. Dijupuk 13 Januari 2013.  |dead-url=https://m.cnnindonesia.com/hiburan/20180604173107-227-303379/deadsquad-formasi-baru-rilis-single-blessphemy ora sah (pitulung); Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)