Tuduhaké menu pokok

Kementerian Agama new logo.png Kamentrian Agama, dicekak Kemag utawa Kemenag, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi urusan agama. Kemag dibawahi Mantri Agama (Menag) kang saiki dipangku karo Lukman Hakim Saifuddin.

TugasBesut

Tugas Kamentrian Agama Republik Indonesia iku nggawe fatwa, ngatur peraturan adhedhasar Islam, lan liya-liyane.

Pranala njabaBesut