Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

30 Dhésèmber 2009 - Gus Dur tilar donya. (sumber)

15 - Boeing 787 nglampahi pamiberan perdananipun. Pamiberan dipunlampahi tanpa masalah lan saged dipunwastani suksès. (sumber)

14 - Amphioctopus marginatus dipunobservasi saged nyimpen saha ngéwahi bathok klapa lan nata dados susuh. Sato punika dipunwastani invèrtebrata kaping pisan ingkang saged nganggé piranti piranti. (sumber)

11 - Mahkamah Konstitusi Turki nglarang 'Parté Masarakat Demokratis' (Demokratik Toplum Partisi) awit dipunanggep wonten gandhènganipun mawi PKK lan dados nyenkuyung séparatisme bangsa Kurdi ing Turki. (Hürriyet Daily News)

7 - Satunggiling montor miber Airbus A380 darbèn Maskapé Air France kedah wangsul menyang New York satelasipun kaluputan komputer. (sumber)

4 - Sangang penumpang montor miber saking Maskapé Batavia Air tatu-tatu sasampunipun mencolot medhal saking pesawat ing Denpasar, Bali. Pesawatipun dipunkinten kobong. (sumber)

Ugi pirsaniBesut