Pamérangan administratif Indonésia
Pancasila
Tingkat Provinsi

Provinsi
Dhaérah KhususDhaérah Istimewa

Tingkat Kabupatèn/Kutha

KabupatènKutha
Kabupatèn administrasi
Kutha administrasi

Tingkat Kecamatan

KecamatanDistrik

Tingkat Kelurahan/Désa

KelurahanDésa
NagariKampungGampong

Delengen uga

BanjarDusun
LingkunganPedhukuhan
Rukun Warga
Rukun Tetangga

sunting

Laladan Istimewa iku jinis provinsi kang miturut undhang-undhang dikurmati keistiméwaané kaliyan pamarèntah Républik Indonésia. Teka saiki, provinsi kang duwé status laladan istimewa ya iku Daerah Istimewa Yogyakarta, Provinsi Papua, Papua Kulon lan Nanggroe Acèh Darussalam

Uga delengenBesut

Cithakan:Pamérangan nagara