Pratélan penggawa gendéra Angola ing Olimpiade

Ing ngisor iki menika pratelan penggawa gendera sing ngewakili Angola ing Olimpiade.[1]

Angola ing
Olimpiade
Flag of Angola.svg
Kode IOCANG
KONKomite Olimpiade Angola
Situs web (in Portuguese)
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Para penggawa gendera nggawa gendera nasional negarane ing acara pambuka Gim Olympiadé.

# Taun acara Musim Penggawa gendera Ulahraga
7 2016 Musim panas Kiala, LuísaLuísa Kiala Bola tangan
6 2012 Musim panas Moreira, AntóniaAntónia Moreira Judo
5 2008 Musim panas N'Tyamba, JoãoJoão N'Tyamba Atletik
4 2004 Musim panas Victoriano, ÂngeloÂngelo Victoriano Basket
3 2000 Musim panas Cruz, NádiaNádia Cruz Langi
2 1996 Musim panas Barbosa, PalmiraPalmira Barbosa Bola tangan
1 1988 Musim panas João N'Tyamba Atletik

Deleng ugaBesut

ReferensiBesut

  1. Angola. Olympics at Sport-Reference.com. Sports Reference LLC. Accessed 25 October 2011.