Dharma Wanita

Dharma Wanita ya iku organisasi kang ana ing Indonesia.[1] Organisasi iku muncul awit taun 1999. Anggota organisasi Dharma Wanita ya iku bojone pegawé nagari sipil utawa biyasa disingkat PNS. Conto kang dadi anggotane Dharma Wanita ya iku bojo PNS, bojo TNI, bojo POLRI, bojo pegawé BUMN utawa BUMN, lan sak piturute. Organisasi iki duwé tujuan arep makmurake anggota PNS. Organisasi ini ngduwe visi arep dadi organisasi bojo PNS kang kukoh, nyawiji lan mandiri.

RujukanBesut

  1. "Program Kerja". Dharma Wanita Persatuan Provinsi DKI Jakarta. Dibukak ing 2014-05-29.