Carabasawidya (Ind: dialektologi) ya iku salah sijne kawruh kang ngrembug babagan carabasa, utawa cawang saka basawidya kang ngrembug babagan bédané carabasa papan (Ind: isolek) kanthi nglakokaké perbedaan mau kanthi wutuh.[1]

Cathetan sikilBesut

  1. [1], Kaunduh 21/10/12.