Dhistrik Saramacca

dhistrik ing Suriname
Lokasi Dhistrik Saramacca ing Suriname

Dhistrik Saramacca iku dhistrik ing Suriname sing jembaré 3.636 km² lan pedunung 17.480 jiwa. Wong Jawa bisa ditemokake ing dhistrik iki. Ibukuthané yaiku Groningen.

RésorBesut

 
Resor ing Saramacca

Saramacca kasusun saka 6 resort (ressorten):

  • Calcutta
  • Groningen
  • Jarikaba
  • Kampong Baroe
  • Tijgerkreek
  • Wayamboweg