Tuduhaké menu pokok

Didi Widiatmoko (lair ing Surabaya, Indonésia, 12 Juli 1956; umur 63 taun).[1] Didi Indiatmoko luwih ditepungi kanthi jeneng Didi Petet.[1] Didi Petet ya iku juru main sinétron Indonésia.[1] Didi Petet wis main ing akèh filem lan téater.[1] Didi Petet tau mainaké peran dadi tokoh Emon ing filem kang judhulé Catatan si Boy.[1] Saliyané ing filem kang judhulé "Catatan si Boy", Didi Petet uga tau dadi bintang kanthi meranaké tokoh Kabayan ing filem kang judhule Kabayan Saba Kota.[1] Didi Petet uga tau main filem kang judhulé Pasir Berbisik.[1] Ing filem iki, Didi Petet dadi tokoh Suwito.[1]

Didi Petet
Didi petet 028.jpg
Lair Didi Widiatmoko
Pakaryan aktor, pelawak

Nalika donyaning sinétron sangsaya misuwur nalika akèh stasiun tivi swasta kang ana ing Indonésia, Didi Petet uga mèlu ngramèkaké kanthi mènèhi kontribusi karyané ing donyaning sinétron.[2] Saliyané sinétron lan filem, filem iklan uga dijajal digarap Didi Petet.[2] Saking senengé Didi Petet makarya ing donyaning filem Indonésia, Didi Petet nggawé salah sawijiné omah prodhuksi.[2] Didi Petet uga aktif ing pamentasan-pamentasan téater.[2] Saliyané iku, Didi Petet uga kerep dadi pembicara utawa nara sumber ing seminar-seminar ngenani seni peran lan akting.[2] Didi Petet uga mulang ing IKJ.[2] Saiki Didi Petet aktif dadi dhéwan juri acara tivi kang disiyaraké karo salah sijiné stasiun tivi swasta.[2] Program iki jenenge Akhirnya Datang Juga Trans TV.[2]

FilmografiBesut

SinétronBesut

Sinetron kang dibintangi Didi Petet:

  • Kabayan
  • Buku Harian
  • Cintaku Di Rumah Susun
  • Primadona
  • Ridho
  • Maha Kasih
  • Kapan Kita Pacaran Lagi
  • Dunia Tanpa Koma
  • Losmèn

Cathetan sikilBesut

  1. a b c d e f g h thejakartapost.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)
  2. a b c d e f g h i selebriti.kapanlagi.com(diundhuh tanggal 18 Juli 2011)