Dili iku minangka kutha krajan Timor Wétan. Kutha iki kaletak ing kidul Pulau Atauro.

Dili
Kota
Dili and Atauro Island.jpg
Élepasi11 m (36 ft)
Highest elevation30 m (100 ft)
Lowest elevation0 m (0 ft)
Cacah warga (2015)
 • Gunggung222,323

Padunung kutha iki yaiku 222.323 jiwa (sensus 2015).

Pamerangan administratifBesut

 

Kutha iki kaperang dadi 6 sub distrik lan suco.