Dinding sèl

Dinding sèl iku struktur ing sajabané membran plasma kang mbatesi ruang tumrap sèl kanggo tuwuh dadi gedhé. Dinding sèl minangka ciri khas kang diduwèni tetuwuhan, baktèri, fungi (jamur), lan alga, sanajan struktur panyusun lan kelengkapané béda-béda.

Sel tumbuhan dipisahkan olèh dinding sel yang transparan.

Uga delengenBesut