Dirk Kuyt

Dirk Kuyt, kanthi resmi diéja Dirk Kuijt, (lair 22 Juli 1980, ing Katwijk aan Zee) iku juru main bal-balan profésional Walanda, sing anyar iki main ing klub Inggris Liverpool FC ing taun 2007-2012. Dhèwèké biyasa main minangka striker (panyerang) nanging saiki kerep dipasang minangka gelandhang. Sawisé ngabdi limang taun ana Liverpool dhèwèké banjur pindhah menyang klub Liga Turki yaiku Fenerbahcé, lan pensiun ana ing klub kang sepisan dibelani ing karir profesionalé yaiku Feyenoord Rotterdam. Dirk Kuyt nalika isih dadi pemain duwèni peparab Mr. Duracell, bab kasebut duwèni teges jalaran nalika dhèwèké mlayu tenagane kaya-kaya ora bisa entek, rosa main 90 menit kanthi stamina kang ajeg.

Dirk Kuyt
Dirk Kuijt-Feyenoord-DSC 0058.jpg
Kuyt nalika bali ing klub lawase Feyenoord Rotterdam
Katerangan priangga
Jeneng dawa Dirk Kuijt
Posisi main Right Winger, Centre Forward
Katerangan klub
Tim saiki
Pensiun
Angka 18
Karir nom
1985–1998 Quick Boys
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1998–2003
2003–2006
2006–
FC Utrecht
Feyenoord
Liverpool
160 (51)
101 (71)
0208 (51)
Tim nasional
2004– Walanda 040 0(8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 25 Mèi, 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 13 Juni, 2008

Jroning AngkaBesut

KlubBesut

Panampilan aguna ing klub
Panampilan Klub Liga Piyala Piyala Liga Bawana Liyané Gunggung
Mangsa Klub Liga Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol Panampilan Gol
Walanda Liga Piyala KNVB Eropah Liyané Gunggung
1997–98 Quick Boys Saturday Hoofdklasse A 6 3 0 0 6 3
1998–99 Utrecht Eredivisie 28 5 2 1 0 0 30 6
1999–2000 32 6 4 4 0 0 36 10
2000–01 32 13 5 3 0 0 37 16
2001–02 34 7 3 3 4 1 41 11
2002–03 34 20 4 2 2 1 40 23
2003–04 Feyenoord 34 20 2 1 4 1 40 22
2004–05 34 29 3 4 7 3 44 36
2005–06 33 22 1 0 2 1 2 2 38 25
Inggris Liga Piyala FA Piyala Liga Eropah Liyané Gunggung
2006–07 Liverpool Liga Primèr Inggris 34 12 1 1 2 0 11 1 48 14
2007–08 32 3 4 1 0 0 12 7 48 11
2008–09 38 12 2 0 0 0 11 3 51 15
2009–10 37 9 2 0 1 0 13 2 53 11
2010–11 33 13 1 0 0 0 7 2 41 15
2011–12 34 2 6 1 5 2 45 5
Turki Liga Piyala Turki Piyala Super Turki Eropah Liyané Gunggung
2012–13 Fenerbahçe Süper Lig 31 8 7 1 1 1 17 7 56 17
2013–14 32 10 0 0 1 0 4 0 37 10
2014–15 32 8 4 2 1 0 37 10
Walanda Liga Piyala KNVB Eropah Liyané Gunggung
2015–16 Feyenoord Eredivisie 32 19 6 4 38 23
2016–17 31 12 2 3 5 0 1 0 39 15
2017–18 Quick Boys Derde Divisie Saturday 3 0 3 0
Gunggung Walanda 333 156 32 25 24 7 3 2 392 190
Inggris 208 51 16 3 8 2 54 15 286 71
Turki 95 26 11 3 3 1 21 7 130 37
Gunggung karir 636 233 59 31 11 3 99 29 3 2 808 298

NagaraBesut

Tim Nasional Walanda
Taun Panampilan Gol
2004 5 1
2005 10 2
2006 12 2
2007 8 1
2008 13 3
2009 11 4
2010 14 4
2011 11 7
2012 8 0
2013 6 0
2014 6 0
Gunggung 104 24

Gol InternasionalBesut

Pranala njabaBesut




 
Tim nasional bal-balan Walanda Euro 2008
 

1 Van der Sar · 2 Ooijer · 3 Heitinga · 4 Mathijsen · 5 Van Bronckhorst · 6 De Zeeuw · 7 Van Persie · 8 Engelaar · 9 Van Nistelrooy · 10 Sneijder · 11 Robben · 12 Melchiot · 13 Timmer · 14 Bouma · 15 De Cler · 16 Stekelenburg · 17 De Jong · 18 Kuyt · 19 Huntelaar · 20 Afellay · 21 Boulahrouz · 22 Vennegoor of Hesselink · 23 Van der Vaart · Coach: Van Basten