Djaka Lodang

(Kaelih saka Djaka Lodhang)

Djaka Lodang ya iku kalawarti basa Jawa ing Yogyakarta sing kababar saben seminggu sapisan[1]. Kalawarti basa Jawa kanthi sesanti 'Ngesti Budi Rahayu Ngungak Mekaring Jagad Anyar' iki kajaba ngamot carita-carita, uga kabar kang kadadéan ing bebrayan.

RujukanBesut

Uga delengenBesut