Donat mapel babi

panganan

Donut daging babi maple uga dieja donat yaiku salah sawijining olahan sarapan utawa panganan cuci mulut sing wis populer ing sawetara wilayah ing Amerika Serikat lan Kanada . Beda karo donat liyane amarga sirup daging lan maple utama sing ditrapake kanggo topping lan wis dibahas ing media minangka bagean saka fenomena sing kadang diarani mania daging . [1] Donat daging wis digambarake minangka rasa kaya "sarapan kemah" (Pancake nganggo sirup maple, tautan sosis sarapan, lan potongan daging babi) kabeh ana ing sawijining barang sing cocog.

Maple bacon donut
BaconLongJohn.jpg
JinisDoughnut
Panggonan asalUnited States
Woworan pokokDough, bacon, maple syrup
Buku masakan: Maple bacon donut  Médhia: Maple bacon donut

ReferensiBesut

  1. Meehan, Peter (July 10, 2008). "Bacon is dead! Long live bacon!". Salon. Out drinking at 3 a.m. a few months ago in Portland, Ore., a friend went foraging for sustenance and came back from Voodoo Doughnut with a box of maple doughnuts topped with strips of bacon.