Tuduhaké menu pokok
Lokasi provinsi Drenthe
Peta provinsi Drenthe

Drenthe iku provinsi ing Walanda.

Provinsi iki kang ndunungi 488.871 jiwa (2015) lan ambané 2.680,37 km2.

Kutha krajané ya iku Assen.

GemeenteBesut