Dunkirk (filem 2017)

Dunkirk ya iku filem sing arep metu sing gènréné aksi-thriller sing sutradhara, ko-prodhuser,lan panganggit naskah filem ya iku Christopher Nolan. Carita ing filem iki jupuk latar ing adilaga donya angka 2 nalika évakuasi Dunkirk.

Prosès gawé filem diwiwiti tanggal 23 Mèi taun 2016 ing Dunkirk, Prancis lan filem iki direkam nganggo IMAX 65 mm lan 65 mm large format filem stock déning sinematografer Hoyte van Hoytema.

CastBesut

  • Fionn Whitehead
  • Tom Hardy
  • Kenneth Branagh
  • Mark Rylance
  • Jack Lowden
  • Aneurin Barnard
  • Harry Styles
  • Cillian Murphy
  • James D'Arcy
  • Barry Keoghan
  • Tom Glynn-Carney

MusikBesut

Ing wulan Januari taun 2016, komposer Hans Zimmer wis miwiti makarya laguné kanggo filem iki.[1]

GebyaganBesut

Ing wulan September taun 2015, Warner Bros. mbiwara yèn Dunkirk bakal digebyakaké tanggal 21 Juli taun 2017 ing biyoskup,[2] nganggo kodhak IMAX, 70 mm lan 35 mm filem.[3]

MarketingBesut

Debut teaser trailer saka filem iki ing biyoskup ndisiki filem superhéro ya iku Suicide Squad[4] lan bakal digebyakaké kanthi Onlèn ing tanggal 4 Agustus taun 2016.[5]

RujukanBesut