Tuduhaké menu pokok
Siaga

Dwisatya Pramuka menggah suraosipun makaten:

  1. Tumemen anggènipun nindakaken ayahanipun tumrap Gusti Ingkang Mahatunggal tumrap Nagari Kesatuan Républik Indhonesiya saha mituhu dhumateng anggering kulawarga.
  2. Saben dinten nindhakaken kesaenan.[1].

Cathetan sukuBesut

  1. Kodhe basa ora trep. Sahi, Much dan Sudharto. Pelajaran Basa Jawa SLTP Kelas 3. Aneka Ilmu. Semarang. (1994:81- 82)
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.