Tuduhaké menu pokok

eMedicine iku basis kawruh klinis medhis online sing diadegaké ing taun 1996 déning Scott Plantz lan Richard Lavely, loro-loroné dhokter medhis. eMedicine didol marang WebMD ing sasi Januari 2006.

Panelitèn nuduhaké yèn 12% resident radiologi migunakaké eMedicine minangka sumber sepisanan sajeroning panelitèn ing internet.[1]

Cathetan sukuBesut

  1. Kitchin DR, Applegate KE (2007). "Learning radiology a survey investigating radiology resident use of textbooks, journals, and the internet". Academic radiology 14 (9): 1113–20. PMID 17707320. doi:10.1016/j.acra.2007.06.002. 

Pranala njabaBesut