Edo Kondologit

Ehud Edward Kondologit (lair ing Malanu, Sorong, 5 Agustus 1967; umur 53 taun) wujud sawijining penyanyi jazz Indonésia. Sosoké ditepungi minangka penyanyi kanthi aliran jazz, lan kerep nggawakaké lagu-lagu rohani Kristen. Liwat swarané uga Edo akèh nglantunaké katentreman liwat sapérangan organisasi sosial. Dhèwèké palakrama karo Niar Septia Cahyana (Keko) lan dikaruniai putri ayu, Itamar Lemuela Barbalina.

Edo Kondologit
230px
Edo Kondologit
Pakaryanpenyanyi
Taun aktif1980 - saiki
BojoNiar Septia Cahyana
AnakItamar Lemuela Barbalina
Wong tuwaOnesimus Kondologit lan Narnalina Ajolo

Putra pasangan Onesimus Kondologit lan Narnalina Ajolo tetep èksis ing kancah musik Indonésia. Saliyané uga aktif minangka fungsionaris sawijining parté pulitik. Malah Edo ing pemilu 2008 tau dadi calon législatif saka parté mau.

FilmografiBesut

Pranala njabaBesut