Ekografi punika suatu kaanan seng dateng pemeriksaan diagnostik seng dilakokne kalehan ngagem piranti namine ekograf, piranti punika bisa gawé mengetokne getaran alus seng saged nembus awake manungsa.[1] racaké kanggé deteksi posisiné tumor, janin lan kaanan jantung..[1]

Chatetan SikilBesut

  1. a b Van Hoeve. Ensiklopedia Indonesia, Jilid 7. Jakarta: Ichtiar Baru. p. 891. Unknown parameter |coauthor= ignored (|author= suggested) (help)

kategori kadhokteran