Karesidhenan Pati utawa Eks. Karesidenan Pati ya iku wewengkon administratif pamaréntahan jaman mbiyèn sing ketata saking Kabupatèn Pati, Kabupatèn Kudus, Kabupatèn Jepara, Kabupatèn Rembang, Kabupatèn Blora lan Kabupatèn Grobogan.

Uga delengenBesut