Karesidenan Pekalongan

Karesidhenan Pekalongan utawa Eks. Karesidenan Pekalongan ya iku wewengkon administratif pamaréntahan jaman mbiyèn sing ketata saking:

  1. Kabupatèn Pekalongan uga Kutha Pekalongan
  2. Kabupatèn Tegal uga kutha Tegal
  3. Kabupatèn Brebes
  4. Kabupatèn Pemalang lan
  5. Kabupatèn Batang.

Uga delengenBesut