Emily Ratajkowski

Emily O'Hara Ratajkowski(/ˌrɑːtˈkɒfski/; Lair tanggal 7 Juni taun 1991)[1] (/ˌrætəˈkski/;[2] born June 7, 1991)[3] dhèwèké iku paraga wédok lan modèl saka Amérika. Lair saka wong tuwa Amérika ing London lan tuwuh ing California, dhèwèké dadi kawentar ing taun 2013 sawisé metu ing vidéo klip saka Robin Thicke sing judhulé "Blurred Lines", sing dadi lagu nomer siji taun iku ing sawenèh nagara lan ndadèkaké kontrovèrsi liwat isiné sing sèksi.

Ratajkowski miwiti karir ing akting nalika isih cilik ing  San Diego sing dhèwèké dadi paraga filem iCarly lan banjur ing filem liyané. Dhèwèké miwiti debut filem ing taun 2014 minangka karakter diajeng Ben Affleck ing filem Gone Girl. Ratajkowski ing taun 2015 mbintangi peran ing filem Entourage lan We Are Your Friends (peran pisanan) lan uga ing minisèri The Spoils Before Dying.

FilmografiBesut

FilemBesut

Taun Judhul Peran Cathetan
2004 Andrew's Alteration Young Girl Short filem
2005 A Year and a Day Girl
2014 Gone Girl Andie Fitzgerald
2015 Entourage Herself
2015 We Are Your Friends Sophie

TèlèvisiBesut

Taun Judhul Peran Cathetan
2009–10 iCarly Tasha Episodes: "iSpeed Date", "iEnrage Gibby"
2015 The Spoils Before Dying Agent Day 3 episodes
2016 Easy

Vidéo musikBesut

Taun Judhul Artis
2012 "Fast Car" Taio Cruz
2013 "Blurred Lines" Robin Thicke ft. T.I. and Pharrell
2013 "Love Somebody" Maroon 5
2016 "Inseparable" Dima Bilan

RujukanBesut

  1. Andy Greene (September 3, 2013). "Who Is 'Blurred Lines' Model Emily Ratajkowski? 10 Things You Don't Know". Rolling Stone. Diarsipna saka sing asli tanggal Februari 28, 2014. Dibukak tanggal Februari 4, 2014. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  2. Catherine Quinn O'Neill (October 14, 2014). "Who's That *Gone Girl*: Emily Ratajkowski". Allure. Diarsipna saka sing asli tanggal Juni 17, 2017. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)
  3. "Fashion Model Directory". Fashion Model Directory. Diarsipna saka sing asli tanggal Januari 11, 2014. Dibukak tanggal Januari 11, 2014. Unknown parameter |deadurl= ignored (|url-status= suggested) (help)