Tuduhaké menu pokok

Enny Beatrice (lair ing Tegal, 1966).[1] Enny Beatrice iku salah sijiné aktris kang asalé saka Indonesia.[2] Enny Beatrice duwé jeneng asli Enny Beatrice Ferlat Kusumo Anggraini.[2] Enny Beatrice tau akting ing filem kang judhulé "Perawan Rimba" lan "Nyi Blorong".[2] Nalika tanggal 13 Juni 1989, Enny Beatrice nikah karo Mantri Pariwisata saka Malaysia kang jenengé Dato Seri Tengku Adnan Mansor.[2] Saiki, Enny Beatrice urip ing Malaysia.[2] Enny Beatrice nduwé anak kang cacahé sepuluh.[2] Anak kang cacahé papat iku anak saka asil pernikahané Tengku Adnan karo mantan bojoné kang sepisanan nalika durung nikah karo Enny Beatrice.[2] Saka asil pernikahané karo Tengku Adnan, Enny nduwé anak kang cacahé enem.[2] Anak-anaké Enny Beatrice ya iku Tengku Iqbal Munawir Bin Tengku Adnan, Tengku Natasja Putri Bte Tengku Adnan, Tengku Muhamed Hafiz Bin Tengku Adnan, Tengku Nadirah Munawarah Bte Tengku Adnan, Tengku Najwa Munawarah Bte Tengku Adnan, lan Tengku Nabila Putri Bte Tengku Adnan.[2] Saiki Enny luwih sibuk mèlu organisasi sosial kang anggotané bojoné mantri lan wakil mantri Malaysia.[2] Sanajan wis ora main filem manéh.[2] Enny isih aktif ing donyaning seni.[2] Bojoné Enny uga bisa nampa Enny kang isih seneng nari.[2] Nalika nikah karo Datuk, Enny dadi mualaf. Enny uga pindah dadi warga nagara ing Malaysia nalika taun 2003.[2]

Enny Beatrice
Enny beatrice.jpg
Pakaryan aktris

Cathetan sukuBesut

  1. filmindonesia.or.id(dipunundhuh tanggal 7 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n sctv.co.id(dipunundhuh tanggal 7 September 2011)