Es lilin

Es loli atau es lilin[1] kalebu panganan sesegeran wujud ès sing disunduki. Panganan iki digawé saka banyu sing diwènèhi warna lan rasa (kaya ta jus jeruk, durèn, nangka, stroberi, kopyor,[2] utawa liyané) sing diwènèhi sunduk lan didhemke.

Loli es ijo.

RujukanBesut