Tuduhaké menu pokok
Flag of Estonia.svg
Coat of arms of Estonia.svg

Éstonia iku nagara ing banawa Éropah lor. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan saka Uni Sovyet.

Pamerangan administratifBesut

Estonia kaperang dadi 15 konti (county).