Éstonia

(Kaelih saka Estonia)

Éstonia iku nagara ing banawa Éropah lor. Sing ndunungi cacahé kira-kira ana 1,33 yuta jiwa. Kutha krajané iku Tallinn. Nagara iki sempalan saka Uni Sovyet.

Flag of Estonia.svg
Coat of arms of Estonia.svg

Pamerangan administratifBesut

Estonia kaperang dadi 15 konti (county).