Everything, Everything (filem)

Everything, Everything yaiku film drama romantis Amerika Serikat taun 2017 sing disutradarani dening Stella Meghie lan digawé dening Elysa Dutton lan Leslie Morgenstein. Manuskrip film iki ditulis dening J. Mills Goodloe adhedhasar novel Everything, Everything dening Nicola Yoon. Juru paragane ya kuwi Amandla Stenberg lan Nick Robinson .

Everything, Everything
250px
Poster film Everything, Everything
DisutradaraniStella Meghie
DiprodhuseriElysa Dutton
Leslie Morgenstein
DiskénariyoniJ. Mills Goodloe
AdhedhasarEverything, Everything
déning Nicola Yoon
DibintangiAmandla Stenberg
Nick Robinson
DimusikiLudwig Göransson
SinématografiIgor Jadue-Lillo
Dibesut déningNancy Richardson
Perusahaan
prodhuksi
Metro-Goldwyn-Mayer
Alloy Entertainment
Dibabar déningWarner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Mèi 19, 2017 (2017-05-19) (Amerika Serikat)
Suwéné
106 menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaBahasa Inggris
Rantaman$10 juta[2]
Kalarisan$61,621,140[2]

Film Everything, Everything wiwit tayang ing Amerika Serikat tanggal 19 Mei 2017.[3] Film kasebut ditampa kanthi rata-rata ulasan saka juru kritik

ParagaBesut

  • Amandla Stenberg minangka Maddy Whitter
  • Nick Robinson minangka Olly Bright
  • Anika Noni Rose minangka Dr. Pauline Whittier, ibune Maddy
  • Ana de la Reguera minangka Carla, perawat Maddy
  • Taylor Hickson minangka Kayra, adhine Olly
  • Danube Hermosillo minangka Rosa, putri Carla

Tanggepan juru kritikBesut

Film Everything, Everything nemu review rata-rata saka juru kritik. Adhedhasar Tomat Rotten, film iki nduweni rating 46%, miturut 99 review, kanthi rating rata-rata 5.4 / 10.[4] Adhedhasar Metacritic, film iki pikantuk nilai 52 saking 100, adhedhasar 26 kritik, nuduhake "rata-rata ulasan".[5] Adhedhasar CinemaScore, film iki pikantuk nilai "A-" saka panonton film kanggo skala A + nganti F.[6]

Box officeBesut

Film Everything, Everything nampa $ 34,121,140 ing Amérika Lor lan $ 27.500.000 ing negara liya. Totalpenghasilan sing ditampa dening film iki mencapai $ 61,621,140, ngluwihi anggaran produksi film $ 10 yuta.[2]

Ing bukaan akhir pekan sing winates, film iki entuk $ 11.727,390, ana ing urutan kaping telu ing box office.[2]

RujukanBesut

  1. "If I Stay (12A)". British Board of Film Classification. July 31, 2014. Retrieved July 31, 2014.
  2. a b c d "Everything, Everything (2017)". Box Office Mojo. Retrieved May 23, 2018.
  3. D'Alessandro, Anthony (November 10, 2016). "Bradley Cooper-Lady Gaga Movie 'A Star Is Born' Gets 2018 Release Date". Deadline. Retrieved November 15, 2016.
  4. "Everything, Everything (2017)". Rotten Tomatoes. Retrieved February 13, 2018.
  5. "Everything, Everything reviews". Metacritic. Retrieved February 13, 2018.
  6. "CinemaScore". cinemascore.com.

Pranala njabaBesut