FC Pars Jam - uga dikenal minangka Pars Jam, ya iku siji klub ulah raga ing Jam, Bushehr, Iran.[1]

Pranala njabaBesut

  • "Iran League". iranleague.ir. Dijupuk 2020-01-08.