FC Pars Jam

FC Pars Jam - uga dikenal minangka Pars Jam, ya iku siji klub ulah raga ing Jam, Bushehr, Iran.[1]

Pranala njabaBesut

  1. "Iran League". iranleague.ir. Dibukak ing 2020-01-08.