Federasi Bal-balan Yunani

Federasi Bal-balan Yunani (Grikenlan: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (EPO)) iku badan pengendali bal-balan ing Yunani.

Federasi Bal-balan Yunani
UEFA
Lambang asosiasi
Diadegaké1926
Gabung FIFA1927
Gabung UEFA1954
Situs wèb resmiwww.epo.gr
PresidhènSofoklis Pilavios

KompetisiBesut

Badan iki nyelenggarakaké sawatara kompetisi ing Yunani, ya iku:

Tim nasionalBesut

Badan iki uga minangka badan pengendali saka 5 tim nasional ing Yunani, ya iku:

Pranala njabaBesut