Fehmarn

Fehmarn iku sawijining pulo Jerman sing dumunung ing Segara Baltik utawa uga diarani Segara Wétan. Ambané pulo iki 185 km². Sing ndunungi ana 12.410 jiwa (31 Des. 2013). Pulo iki kalebu praja Schleswig-Holstein.