Filem fiksi

Filem fiksi utawa filem fiktif yaiku genre film sing ngisahake crita fiktif maupun narasi. Filem crita biasane berkebalikan karo film sing ndelengi informasi, kayata filem dokumenter, utawa filem percubaan (kayata Wavelength dening Michael Snow, Man with a Movie Camera dening Dziga Vertov, utawa filem-filem dening Chantal Akerman). Ing beberapa conto filem dokumenter, nek nonfiksi, isa nyajike crita.

ReferensiBesut