Fixie

Fixie (fixed gear) ya iku jinis pit kang gir mburine iku fixed utawa ora dinamis, ora bisa obah dhéwé.[1] Mula saka iku, manawa kita nggenjot memburi pit iku bakal mlaku memburi. Fixie uga ora duwé rem. Saliyané iku,ban fixie uga tipis. Iki ndadèkaké pit fixie enteng nalika digenjot.

Fixie, pit tanpa rem.

Cathetan sukuBesut

Asal-Usul Pit FixieBesut

Pit fixie kala rumiyin kanggé para pengantar surat, supados anggènipun nyaosaken serat boten kasep utawi boten telat. Pit Fixie punika awujud pit ingkang langkung gampil manawi dipundamel piyambak. kathah ingkang saged damel pit piyambak.