Francis Drake (15401596), punika satunggiling panjlajah ugi parompak ing seganten ingkang sangkanipun saking Inggris. Piyambakipun ugi misuwur awit saged dipunwastani tiyang Inggris ingkang kaping pisan saged mubengi donya (1577-1580). Piyambakipun nalika invasi Armada Spanyol (1588) ing Britania Raya, ugi mimpin baita perang Inggris kaliyan dipunanggep pahlawan.

Francis Drake
Wikipedia
Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.