Francisco de Quevedo

Francisco Gómez de Quevedo Villegas y Santibáñez Cevallos ( Madrid, 14 September 1580 [1] - Villanueva de los Infantes, Ciudad Real, 8 September 1645 ), Dheweke dadi panulis sastra Spanyol lan ndelok Zaman Emas. Dheweke minangka salah sawijining penulis paling misuwur ing sejarah sastra Spanyol lan universal, sing misuwur amarga karya puisi, sanajan uga nulis prosa, teater, lan macem-macem karangan filosofis lan moral. politik, humanistik lan sejarah.

RujukanBesut

  1. "Una carta de Quevedo permite fijar la fecha exacta de su nacimiento". 31 de julio de 2008. Dibukak ing 20 de julio de 2016. Check date values in: |access-date=, |date= (pitulung)