Ja-O.oga(Berkas swara Vorbis ogg, dawané 0,4 d, 177 kbps)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra Pronounced by a native speaker of Japanese
Tanggal (original upload date)
Sumber No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims).
Juru pangarang No machine-readable author provided. Spacecat2~commonswiki assumed (based on copyright claims).

Lisènsi

Public domain Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, nerbitaké karya iki nèng domain umum. Iki kanggo nèng saubenging dunya.
Nèng saperangan nagara iki mungkin ora dièntokaké; yèn mangkono:
Kula ngawèhaké sapa waé hak migunakaké karya iki kanggo maksud apa waé, tanpa katemton apa waé, kajaba ana katemton kuwi dibutuhaké déning hukum.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki25 Januari 2007 11.53
0,4 d (8 KB)Spacecat2~commonswikiPronounced by a native speaker of Japanese

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki:

Métadhatah