Gambar:Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp

Lambang_Kabupaten_Administrasi_Kepulauan_Seribu.webp(568 × 481 piksel, ukuran barkas: 31 KB, jinis MIME: image/webp)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Converted to SVG.svg
This coat of arms image could be re-created using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu.webp.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.

Ringkesan

Panyandra
English: Coat of arms of Thousand Islands Administrative Regency
Bahasa Indonesia: Lambang Kabupaten Administrasi Kepulauan Seribu
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang OktaRama2010

Lisènsi

Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Kowé kena:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
  • andum mèmper – Manawa kowé nyalin rupa, ngowahi, utawa nggawé karya nganggo bahan karya iki, kowé kudu mbabar karyamu kang wis dadi nganggo lisènsi kang padha utawa kang cocog karo karya asliné..

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki24 Maret 2018 03.10Gambar cilik kanggo owahan 24 Maret 2018 03.10568 × 481 (31 KB)OktaRama2010User created page with UploadWizard

Kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat

Wiki liya ngisor iki nganggo barkas iki: