Gambar:Lambang Kabupaten Bengkayang.webp

Berkas asli(1.145 × 1.600 piksel, ukuran barkas: 144 KB, jinis MIME: image/webp)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Ringkesan

Panyandra
English: Coat of arms of Bengkayang Regency
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang OktaRama2010
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Kowé kena:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
  • andum mèmper – Manawa kowé nyalin rupa, ngowahi, utawa nggawé karya nganggo bahan karya iki, kowé kudu mbabar karyamu kang wis dadi nganggo lisènsi kang padha utawa kang cocog karo karya asliné..

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Kowé bisa milih lisènsi kang koarepaké.
WEBP genesisThe GIMP icon - gnome.svg This WEBP graphic was created with GIMP by OktaRama2010.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurNaragunaTanggepan
saiki23 Fèbruari 2018 08.52Gambar cilik kanggo owahan 23 Fèbruari 2018 08.521.145 × 1.600 (144 KB)OktaRama2010{{Information |description={{en|1=Coat of arms of Bengkayang Regency}} |date=2017-12-25 |source={{own}} |author={{Created with Gimp|{{U|OktaRama2010}}}} |permission={{self|cc-by-3.0|GFDL}} |other versions= }} Category:Coats of arms of regencies of Indonesia Category:Coats of arms from West Kalimantan Category:Bengkayang Regency

2 kaca ing ngisor iki nganggo barkas iki:

Panggunané barkas sajagat